Неръждаеми басейни BERNDORF BÄDERBAU 

Неръждаеми басейни BERNDORF BÄDERBAU

Модерният дизайн на неръждаемите басейни BERNDORF BÄDERBAU. Дори и най-взискателните клиенти ще бъдат доволни от дизайна на басейни от неръждаема стомана. Това е истинско удоволствие за тези, които ценят модерния дизайн. Също така си струва да се спомене, че структурата може да бъде съобразена с индивидуалните нужди и предпочитания. Басейните, п...

Модерният дизайн на неръждаемите басейни BERNDORF BÄDERBAU. Дори и най-взискателните клиенти ще бъдат доволни от дизайна на басейни от неръждаема стомана. Това е истинско удоволствие за тези, които ценят модерния дизайн. Също така си струва да се спомене, че структурата може да бъде съобразена с индивидуалните нужди и предпочитания. Басейните, произведени от най-качествената неръждаема стомана, се отличават с изключителна издръжливост. Благодарение на трайността им над средната, състоянието им е непокътнато в продължение на много години. Класическият басейн е предназначен за релаксиращо плуване, но може да бъде оборудван с различни аксесоари. Басейните с обратен поток са много популярни. Те се доказват не само когато искаме да се отпуснем, но и за тренировки като тренировъчни басейни.

Предимства на неръждаемите басейни BERNDORF BÄDERBAU :

 • Дълъг живот
 • Херметична цялост на повърхността, без фуги
 • Дълготрайно уплътняване
 • Лесна експлоатация и поддръжка
 • Лесно зазимяване на басейна
 • Неръждаема стомана – материалът на модерните архитекти

Предимства на басейните от фирма Berndorf Bäderbau:

 • Лесно изграждане
 • Възможност за топлинна изолация на стените на басейна
 • Патентовано вертикално протичане през басейна
 • Участъци против хлъзгане с текстурирана повърхност
 • Консултации, грижа и качествен сервиз
 • Лидер в разработването на нови продукти
 • Философия на дружеството

  • Berndorf Bäderbau се отличава с креативност и професионализъм.
  • Нашите басейни от неръждаема стомана са най-важната част от басейните за почивка и забавление и плувните атракции за свободното време, които произвеждаме и монтираме в сътрудничество с нашите партньори.
  • Целта ни е да създаваме оптимални условия за активна и пасивна почивка и да повишаваме жизнения стандарт
  • От дизайна до реализацията

   Предлагаме комплексни услуги при изготвяне на проектни проучвания, свързани с решения за WELLNESS и SPA центрове. Ние, в сътрудничество с най-добрите специалисти за този вид съоръжения, ще Ви предложим оптимизирани решения за оформление. Под оптимизиран ние разбираме проект с експлоатационно и инвестиционно сведени до минимум разходи, при запазване на модерния дизайн и едновременно с това спазване на високото ниво на услугите, предоставяни на клиентите.

         В следващите стъпки осигуряваме следващите нива на проектова документация. Като основен доставчик доставяме строителни модули за wellness. Можем да доставим неръждаеми басейни и хидромасажни басейни, включително технология за пречистване на вода, пълно оборудване за сауна, както и при необходимост да доставим въздушна техника, подходяща за пространството около басейна.

   В wellness грижата включваме:

   • басейн с масажна пейка със дюзи, подходящ водоливник, противоток
   • тайландски, класически цялостен, частичен масаж, масаж с мед или с горещи камъни
   • финландска или суха сауна
   • парна баня
   • криогенна терапия
   • солни пещери или солно-аерозолни стаи
   • фитнес (уреди за аеробика) – тренажор, многофункционални уреди за гимнастика, пътека за бягане, ергометри

   Първоначалното значение на думата wellness е път към хармония на мисълта, душата и тялото, благодарение на душевно, физическо, околно и социално благоразположение. Целта е човек да се чувства добре.  С понятието wellness можем да се срещнем в контекста на различни предложения за почивка, например, хотели, заведения за балнеолечение, обществени басейни, домове за възрастни или рехабилитационни центрове.

   Релаксиращ басейн – Хотел Vitality във Вендрине е типичният пример за тясно сътрудничество с инвеститора и неговите представи.

   Чешкото дружество BERNDORF BÄDERBAU ООД е основано през 2000 година в Бистрице над Олши, където и днес са седалището му, производствените помещения, отдела за маркетинг, включително разработването на нови продукти и техническия офис. По този начин то продължи предходната си двугодишна традиция в Чехия (под друго търговско наименование).

   Въпреки че сме 100 % дъщерно дружество на австрийското Berndorf Metall und Bäderbau GmbH (по-нататък само BMBG), по-голяма част от производството е предназначена за пазарите в източна Европа, най-вече Чехия, Словакия и Полша. Не са изключение и доставките на запад от границата ни. Смисълът на прехвърлянето на част от производството и разработването към чешкото дъщерно дружество е свързан с възможността за по-добра реакция с цените на продуктите и услугите на източноевропейските пазари. От този момент дружеството е доставило стотици басейни, хидромасажни басейни и др. Разработва нови форми на атракции за релакс и почивка, приспособява басейните към новите европейски стандарти за безопасност и хигиена, подобрява дизайна на продуктите. Дружеството е лидер в областта на иновациите и е притежател на редица защитени търговски марки в много европейски държави. Инвестицията в собствените разработки е предпоставка за това, дружеството да се задържи на пазара и в бъдеще, без да има отчаяна нужда да копира конкуренцията.  Притежател е на сертификати ISO 9001, ISO 14001, ČSN EN 1090-2, ČSN ISO 3834-2.

   На тази интернет страница, основно в раздела „референции“ имате възможност да разгледате най-интересните реализации сред повече от 670 осъществени проекта за обществения и частния сектор.

   o_nas_01

   Хотел Maximus Resort, Бърно

   Възможността да заемем позицията на водеща фирма на пазара стана реалност единствено благодарение на технически зрелите решения, модерните методи на производство, както и на мотивацията на служителите по отношение на отношението към клиента.

More

Неръждаеми басейни BERNDORF BÄDERBAU 

Показване на 1 - 1 от 1 артикул
Показване на 1 - 1 от 1 артикул