• ALEX-AQUA е от 2008 годинa-15 години на пазара за изграждане на басейни ,сауни и Уелнес съоръжения и продажбата на продукти за тях.
  • "ALEX-AQUA" е Ексклузивен Търговски представител на " Bendorf-Baderbau" за България на неръждаеми басейни,хидромасажни вани  и атракции на Световно ниво които могат да задоволят всички изискавания на клиента.
  • . "ALEX-AQUA" е официален търговски представител за България на Керамичните Карбонови басейни Compass Europe които с със своя дизайн, качество могат да паснат на всяка къща вила или хотел.
  • ALEX-AQUA е екслузивен представител FILTRILO  на Австралийски Зеолит -Zeopure за филтърни инсталации за басейни и джакузита за кристална вода.
  • ALEX-AQUA e Официален представител на Чешката фирма ASEKO  на иновативните дозиращи системи за дезинфекция на обществени  и частни басейни,хидромасжни вани.Фирмата произвежда контролери за управление на вашият басейн чрез апликация или компютър.
  • ALEX-AQUA е Официален представител на Световната компания Canadian Spa Internacional за хидромасажни вани ,мини басейни за България. Те се отличават с изключителното си качество.Всеки взискателен клиент може да си поръча за своя дом ,вила,хотел или яхта.Фирмата предлага на своите клиенти цялостни решения при изграждането на частни и обществени плувни басейни, парни кабини, сауни, турски бани, декинг (тикова скара от екзотично дърво и WPC декинг) около басейна и тераси.Омекотителни системи за хотела,офиса и дома.Системи за дезинфекция със сол-Солна ектролиза както и резервни части за тях на всички световни марки-титаниеви клиетки от Европейски производител.
  • ALEX-AQUA e първата сертифицирана фирма в България за полагане на хидроизолационни системи за басейни на Австрийската фирма Ardex които се славят с безкомпромисното си качество.Тяхна система бе използвана при изграждането на басейните в Лондон за Олимпиадата.Ек
  • ALEX-AQUA е Официален представител на латвийската компания TenSpa която произвежда  дървени вани с акрил,които са с хидромасажна система затоплянето става на дърва ,пелети и ток,които се отличават високо си качество.Също така и барел сауни за вашата градина,хотел или кщи за гости. Компанията изнася своята продукция в цяла Европа-Германия,Дания,Великобритания и др. Предимството е бързата доставка до 2 седмици. Компанията се отличава от другите фирми ,че сама си произвежда печките за ваните,коритата от акрил и дървената обшивка което ги прави конкурентни спрямо другите.

Дейността на фирмата включва:

Проектиране,инженеринг и изграждане на  басейни ,сауни и уелнес съоръжения,доставка на химикали за поддръжка на водата, доставка и монтаж на хидромасажни вани,  подгряващи системи,  ръчни и автоматични почистващи съоръжения, доставка и монтаж на парни кабини, доставка и монтаж на сауни, доставка и монтаж на декинг ( екзотично дърво,WPC).

Гаранционно и след гаранционно обслужване.
Доставка на оборудване и материали с доказани качества и надеждност за продължителна експлоатация
Инженеринговата дейност се извършва от висококвалифициран технически персонал.

Мотото на фирмата е точност,коректност и професионализъм. Най добрата реклама за нас е препоръката на нашите клиенти.

За връзка с нас

Красимир Кунев

Мениджър

E-mail: sales@alex-aqua.com

www.alex-aqua.com


GSM: +359 889 30 48 29

Адрес: гр. Бургас 8000

ул.Ивайло 82

pr-krasi.jpg