Епоксидна фуга Kerapoxy Design

Епоксидна фуга Kerapoxy Design

Нов продукт

83,85 лв

Повече информация

Епоксидна фуга Kerapoxy Design

Описание:

Двукомпонентен, киселино-устойчив епоксиден разтвор за запълване на фуги, много подходящ за стъклена мозайка. Може да се използва и като лепило.

Опаковка:

Комплекти по 3 кг.

Приложение:

- Декоративно фугиране на артистични плочки и материали от камък, и особено на стъклена мозайка във вътрешни помещения и на открито. Подходящ е също за киселино-устойчиво лепене върху всички традиционни основи в строителството. Перленият краен вид на продукта подчертава приятния ефект на завършващите материали. Kerapoxy Design Може също да се смесва с MapeGlitter и се получава много специфичен ефект.
- Фугиране на големи по размер подове и крайни материали в индустриални среди (заводи за поцинковане, фабрики за кожи, акумулаторни стаи, фабрики за хартия и др.), където се изисква висока механична устойчивост и киселино-устойчивост.
- Фугиране на подове и стени в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и др.), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и др.).
- Фугиране на подове и крайни материали в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и др.), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и др.).
- Фугиране на плувни басейни, включително и спа-центрове.

Цветове:

15 цвята:
700 полупрозрачен (неутрален)
702 сребристо сиво
710 ледено бяло
716 розово
720 перлено сиво
728 тъмно сиво
729 сахарско жълто
730 тюркоаз
731 тъмно кафяво
740 синьо
744 мандаринено оранжево
750 червено
760 златно
770 антрцит

В следната категория има още 30 продукта: