Хидромасажна вана OKA 5 ALMANDINE

Хидромасажна вана OKA 5 ALMANDINE

Нов продукт

24 990,00 лв

Повече информация

Хидромасажна вана OKA 5 ALMANDINE

OKA 5 е подходящ за до 5 души със своите 3 редовни седалки и 2 шезлонги. Общо количество от 73 въздушни струи осигурява цялостен, ефективен и релаксиращ масаж за цялото ви тяло. Горещата вана е снабдена с озонатор, който поддържа водата чиста по всяко време. Стандартното оборудване включва цветно LED осветление, анатомични облегалки за глава, водопад, сензорен панел за управление и система от нагревател от титан, термичен капак, повдигащ капак, стъпала, аудио система Aquatic AV и издръжливи странични панели.
За продуктовата линия

Изчистени линии, модерни форми. Дизайнерските горещи вани на OKA, проектирани от чешки архитект Ondrej Kamenicky, ще ви хванат окото с техните безшевни шкафове, предизвикващи няколко вида истинско дърво. Въпреки това не само очите ви ще им се сторят приятни. Ергономичното и стратегическо разположение на въздушните струи винаги осигурява високоефективен масаж за вашето тяло и ви позволява да се наслаждавате на необезпокояван отдих. Всички горещи вани са достатъчно просторни дори за хора с по-висок ръст.

 

Ние избираме само най-висококачествените екологични материали за производство на нашите продукти. Външната обвивка е направена от напълно рециклируем материал GreenShield. Всички остатъчни материали се въвеждат обратно в производствения процес, което ни помага да бъдем близо до компания с нулеви отпадъци (97%). Вътрешната обвивка е направена от американски акрилит Lucite. Черупката е допълнително термоизолирана и втвърдена от италиански материал наречен Sirtek на базата на полиуретан. Благодарение на тези внимателно подбрани, първокласни материали и обширни строги процедури за тестване, можем да гарантираме голяма издръжливост, дълголетие и дефектност на всяка гореща вана.

 

Горещите вани са оборудвани с циркулационна помпа и отоплителна система Balboa. Срещу допълнително заплащане можем да оборудваме горещата вана с Wi-Fi модул и да свържем горещата вана към вашия смартфон. Можете също да поръчате пакет за хидротерапия MicroSilk, който регенерира и изчиства кожата.

Захранване: 3P / 380V / 50Hz.

| 5 човека
| 220 x 220 x 93 cm
| 2 лежащи
| 73 дюзи
| 3 седящи места
| 1 320 литра

В следната категория има още 30 продукта: