Хидромасажна вана Professional

Хидромасажна вана Professional

Нов продукт

16 290,00 лв

Повече информация

Хидромасажна вана Professional

Хидромасажнавана вана Profesional се побират до 6 души със своите 6 редовни места. Общо количество въздушни струи е индивидуално като ниво на общото оборудване.
За продуктовата линия

Ние избираме само най-висококачествените екологични материали за производство на нашите продукти. Външната обвивка е направена от напълно рециклируем материал GreenShield. Всички остатъчни материали се въвеждат обратно в производствения процес, което ни помага да бъдем близо до компания с нулеви отпадъци (97%). Вътрешната обвивка е направена от американски акрилит Lucite. Черупката е допълнително термоизолирана и втвърдена от полиуретанова пяна. Благодарение на тези внимателно подбрани, първокласни материали и обширни строги процедури за тестване, можем да гарантираме голяма издръжливост, дълголетие и дефектност на всяка гореща вана.

 

Горещите вани са оборудвани с две циркулационни помпи и отоплителна система Balboa. Срещу допълнително заплащане можем да оборудваме горещата вана с Wi-Fi модул TP800 и да свържем горещата вана към вашия смартфон. Можете също да поръчате пакет за хидротерапия MicroSilk, който регенерира и изчиства кожата.

В следната категория има още 30 продукта: