Мини басейн Oceanus

Мини басейн Oceanus

Нов продукт

39 990,00 лв

Повече информация

Мини басейн Oceanus

Сливане на дълбочината с плитчината

Възхитителен SWIM SPA, който свързва топ плувно противотечение със зона за релакс. Това е изключителен модел с интелигентна технология, който предлага цялостно използване за плуване и забавление с преход към малък басейн за спокойствие и релакс. Максималното комфортно представяне и доминиращите пропорции на плуване са свързани с релаксираща плитчина басейн от едно водно ниво.

Силата на океанските вълни

Този отличителен модел с изключителен геометричен дизайн с първокласно качество е разработен до най-малкия детайл. Луксозните акценти на изчистения дизайн и вътрешното пространство стриктно зачитат производителността и силата на плувното противотечение. Променливостта на използване е разширена чрез периферни масажни седалки в конус и по-безопасна двустранна променливост на стълбището към басейна.

Две реалности с едно ниво .Безпогрешен геометричен вид, отлично представяне и идеалното място за забавяне. В този модел можете да изпитате големи и малки ежедневни радости със семейството и децата, да се насладите на спорт или просто да релаксирате. Можем да бъдем на малка дълбочина или да се гмурнем в дълбините на басейна. Винаги ще знаете, че този SWIM SPA е усвоил думата дизайн и неговите напълно различно оформени линии ще предложат както тихо място за наслаждаващи се, така и пространствено мощно плувно чудо.

Уникалната линейна система от контролирано плувно насрещно течение с регулиране на TYPHOON чучурите позволява удобно плуване не само за активни спортисти, но и за любители на плуване. Благодарение на текущото маршрутизиране и независим контрол, неприятният ефект на турбуленция е напълно елиминиран.

Хидромасажни вани, които преодоляват бъдещето и раздвижват границите Най-високата серия от нашите модели може да бъде оборудвана с визионерски мултифункционални елементи от серията VISION, които могат да се използват за управление на цветните светлинни спектри и, например, масаж на мъниста едновременно. Представяме ви бъдеще, в което простотата, съчетана с елегантен лукс, ще надделее. Нашите визии нямат граници и за нашия взискателен клиент ние сме в състояние да разработим и оформим индивидуални контролни и технологични елементи за измерване в ненадминат дизайн. Безжично управление и Wi-Fi управление Всички системи от следващо поколение могат да бъдат контролирани и управлявани от всяка точка на света с помощта на Wi-Fi приложения. Споделянето на системата е възможно от всеки смартфон или таблет. Поддръжка на IOS iPhone® или iPad® с поддръжка за операционни системи Symbian® и Android®. Разширяемост при поискване.

Размери:5200x2350x1530 мм

В следната категория има още 30 продукта: