Препарат за надуваеми джакузита Aqua Excellent

Препарат за надуваеми джакузита Aqua Excellent

Нов продукт

0,00 лв

Повече информация

Препарат за надуваеми джакузита Aqua Excellent

Aqua Excellent е екологична система за грижа за водата, която може да се използва във вашия СПА център или гореща вана. Aqua Excellent ще ви помогне да поддържате водата във вашия спа център чиста по безопасен, лесен и ефективен начин. Само с едно седмично третиране Aqua Excellent ще ви помогне да предотвратите отлагането на калций във вашата система. Освен това Aqua Excellent ще разхлаби и премахне съществуващите калциеви отлагания. Тези калциеви отлагания са средата, в която се развиват бактерии и други микроорганизми. Озоновата или UV-системата, която вече е във вашия СПА център, ще свърши останалото. Той ще унищожи бактериите и ще дезинфекцира водата. С изключителни резултати: водата във вашия СПА център е не само чиста, но и изглежда кристално чиста и е приятна и мека на усещане.

Съдържание

1 бутилка Aqua Excellent All-in-one продукт за грижа за водата (1 литър)

250 g гранулиран хлор

1 мерителна чашка 200 мл

1 мерителна лъжичка

1 микрофибърна кърпа (70% полиестер, 30% полиамид)

Инструкции за употреба

Инструкции 1. Разклатете добре бутилката, съдържаща продукта за грижа за водата Aqua Excellent All-in-one, преди употреба.

2. Използвайте включената мерителна чашка, за да добавите течния продукт за грижа за водата към водата (според количествата, посочени в таблицата по-долу).

3. Пуснете помпата за джакузи за 2 минути.

4. Добавете 1 мерителна лъжица гранулат към водата всеки път, когато използвате вашето надуваемо джакузи. Винаги, когато джакузито не се използва, добавяйте 1 мерителна лъжица гранулат към водата поне веднъж седмично.

Повтаряйте горната процедура всяка седмица. За надуваеми джакузи препоръчваме гранулите да се разтворят в 200 ml гореща вода, преди да се добавят към водата.

В следната категория има още 30 продукта: