Условия за ползване

Общи условия

Използването на информация и услуги от настоящия сайт и регистрирането на поръчка чрез него се счита за съгласие с посочените по долу условия. „ALEXANDRA K CONSULT”  си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в сайта.


„ALEX-AQUA.COM”  е уеб сайт за електронна търговия за продажба и доставка на публикуваните в него стоки (басейни, сауни), консумативи и препарати за басейни, продажба и монтаж на тиково  дърво.
„ALEXANDRA K CONSULT”  има право да променя цените на предлаганите  стоки и услуги по собствена преценка без предварително уведомяване.
Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока, посочена в документите за доставка и плащане.
Промяната на цените се показва в сайта, като старата цена се задрасква и се посочва актуалната за съответната стока.
„ALEXANDRA K CONSULT”  се задължава да достави в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената на покупка стока в необходимото количество и качество.
Клиентът се задължава да :
Плати цената на стоката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки
Да заплати разходите по доставката според  условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки.
Клиентът има право да откаже получаването на заявената  за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
Доставената  стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента и това може да се установи чрез обикновения и преглед.
Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
При несъответствие между  заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Всички обявени цени са в български лева и с включено ДДС.

УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ


Поръчка
Поръчките в интернет магазина могат да се правят по два начина:
Чрез попълване и потвърждаване на формуляр за заявка на електронната ни поща.
Чрез телефонно обаждане в офиса през работната седмица .
След  направена поръчка представител на   „ALEXANDRA K CONSULT”  ще се свърже с клиента (до 24 часа в работен ден и до 48 часа в почивен ден) на посочения телефон за контакт за уточняване на деня за доставка и други подробности около поръчката.
Изпълнението на поръчката може да отнеме от 1 до 3 дни в зависимост от зоните на покритието на куриерската фирма, както и на някои други фактори.
Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма на посочения от Клиента адрес за доставка. Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки. Доставката е за сметка на Клиента и не се включва в цената на артикулите.
Начини на плащане
Стойността на всяка поръчка се потвърждава преди изпълнение на доставката.Клиентът заплаща стойността на поръчката и стойността на доставката. Заплащането на направените поръчки може да се извършва по два начина:
С пощенски паричен превод


По банков път – Клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.
Срокове на доставка
Сроковете на доставка се потвърждават при допълнителното уточняване на поръчката с Клиента. Сроковете зависят от зоните на обслужване на куриерската фирма.


ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ


„ALEXANDRA K CONSULT”  дава на своите клиенти за всички стоки, подлежащи на гаранционен сервиз гаранционна карта, в която са упоменати:

Адрес и телефон за връзка с оторизираните сервизи
Гаранционен срок на закупената стока


ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ГАРАНЦИЯТА


Гаранцията отпада в случай на :
Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация.
Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице
При използването на некачествени и неоригинални консумативи и материали.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


„ALEXANDRA K CONSULT”  гарантира на своите клиенти конфиденциалността  на предоставената информация и лични данни.
„ALEXANDRA K CONSULT”  се задължава да не редактира и разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на клиентите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законовата процедура.