Дозираща професионална система ASIN Aqua PROFI

Дозираща професионална система ASIN Aqua PROFI

Нов продукт

9 645,00 лв

Повече информация

Дозираща  професионална система ASIN Aqua PROFI

Система за професионална употреба с тъчскрийн. Технология за публичния сектор с най-висока точност. Спазвайте всички изисквания на стандартите за здраве и безопасност.

За използване с басейни и джакузи от 1 m3 до 1000 m3 (зависи от работата на дозиращите помпи).

ASIN AQUA PROFI
Най-модерната ПРОФЕСИОНАЛНА автоматична система за контрол на поддържането на водата в басейна, която измерва и открива качеството на водата и автоматично контролира работата на професионалните басейни. Тази професионална сложна система е разработена на базата на дългогодишна традиция и опит на инженерите от ASEKO, за да задоволи най-взискателните условия за професионални басейни и аквапарки.

ФУНКЦИИ
ИЗМЕРВАНЕ
- ниво на pH
- безплатен и общ хлор
- REDOX потенциал
- температура
- ниво на водата

ДЕЗИНФЕКЦИЯ
ASIN AQUA Profi е регулируем за контрол на един от следните видове дезинфекция:
- Дозировка на натриевия хипохлорит
- Контрол на производството на хлор от електролиза на солена вода
- Дозировка на газообразен хлор
ASEKO разработи дизайн с висока точност аметрична CLF мембранна сонда контролира нивото на хлора и прецизно дозиране / генериране на хлорни помощни средства.

рН
ASIN AQUA Profi е в състояние да дозира pH + или pH-агенти.

флокулант
ASIN AQUA Profi позволява дозиране на флокулант от 0,0 до 99,9 мл на всеки 24-часов цикъл.

ВРЕМЕ за филтриране
ASIN AQUA Profi може да контролира интервалите на филтриране.

ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА
ASSIN AQUA Profi е в състояние да поддържа предварително зададена температура на водата чрез превключване на управление на работата на източника на отопление.

НИВО НА ВОДАТА
ASSIN AQUA Profi може да оценява сигналите от потопяем сензор за налягане и да управлява работата на електронния клапан за подаване на вода на базата на предварително зададен сигнал за ниво на налягане.

АСЕКО УСЛУГИ
ASSIN AQUA Profi, свързан чрез интернет към приложенията за услуги на ASEKO, отваря нова ера на автоматична поддръжка на басейна и контрол на работата.
iPool live дава подробна информация за състоянието и работата и автоматично генерира предупредителни съобщения в предварително зададени стойности, които изискват внимание. Приложение iPool монитор и ipool.aseko.com показва всички измерени данни и действия до 30 дни назад.

В следната категория има още 30 продукта: