POOLSALZ, Сол за басейни за производство на хлор чрез електролиза, сертифицирана BPR 528/2012

POOLSALZ, Сол за басейни за производство на хлор чрез електролиза, сертифицирана BPR 528/2012

Нов продукт

35,00 лв

Повече информация

POOLSALZ, Сол за басейни за производство на хлор чрез електролиза, сертифицирана BPR 528/2012

Сертифицирана сол за басейни

За професионална и лична употреба

Високо съдържание на NaCl 99,9%

Басейни, горещи вани и SPA

Почистван няколко пъти, не създава мътност


Много ниско съдържание на сулфат

СОЛ ЗА БАСЕЙНИ

Чиста естествена изпарена сол с максимална разтворимост

POOLSALZ помага за дезинфекцията на водата в басейните и е подходящ за всички басейни със системи за електролиза на сол.

Този продукт отговаря на приложимите стандарти за третиране на вода в басейни: EN 973:2009 тип A, EN 14805:2008 тип 1, биоцид VO (ЕС) № 528/2012. Консултирайте се с инструкциите, предоставени от производителя на вашата система за електролиза на сол за точното количество, което да използвате. С високо съдържание на NaCl от 99,9% заедно с ниско съдържание на сулфат, тази висококачествена, много фина изпарена сол е лесно разтворима и без остатъци, гарантирайки много чисто и чисто изживяване при плуване.

Не е необходимо да добавяте хлор към водата на басейна!

Системата за електролиза на сол непрекъснато превръща солта в хлор. По този начин POOLSALZ ви осигурява чиста, бистра вода за плуване. Освен това POOLSALZ е нежен към кожата.

Нашето ново опаковъчно фолио със степен на рециклиране от най-малко 45% допринася значително за опазването на околната среда.

POOLSALZ са направени изключително от чиста вакуумно изсушена сол от планините Salzkammergut – Altaussee, Bad Ischl и Hallstatt, регион на ЮНЕСКО за световно наследство – произведена при устойчиви и екологични условия. Производството се извършва на напълно автоматизирана производствена линия, отговаряща на всички най-нови стандарти.

В следната категория има още 30 продукта: